Op het Omgevingsplatform beantwoordt Adhemar Advocaten cvba al uw (algemene) vragen over de omgevingsvergunning. De artikels op het Omgevingsplatform worden geschreven en voortdurend bijgewerkt door topspecialisten in hun domein, aanbevolen door onder meer Legal 500. Het platform kan worden doorzocht via een performante zoekmachine.

Indien uw vraag nog niet werd beantwoord, kan u via het Omgevingsplatform een vraag stellen aan Adhemar Law. Het abstract geformuleerde en geanonimiseerde antwoord op deze vraag zal op het Omgevingsplatform worden geplaatst in de vorm van een nieuw artikel of een aanvulling op een bestaand artikel. Indien u bijkomend juridisch advies nodig hebt dat specifiek betrekking heeft op uw casus, dan kan dat uiteraard worden verleend buiten het Omgevingsplatform om. U kan daartoe contact opnemen met Adhemar Law via mail@adhemar.law

De inhoud van het Omgevingsplatform is toegankelijk via verschillende abonnementsformules. Meer informatie kan u vinden in de algemene en bijzondere voorwaarden.

Adhemar Law is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op het publiekrecht, het omgevingsrecht en het vastgoed- en bouwrecht. Binnen deze domeinen biedt Adhemar Law een volledige dienstverlening aan overheden, ondernemingen en particulieren waarbij de nadruk ligt op een pragmatische aanpak. Vanuit Hasselt, Mechelen en Brussel bedient het kantoor de volledige Vlaamse en Brusselse markt.

De vennoten van Adhemar Law genoten hun opleiding bij internationaal gerenommeerde kantoren en hebben elk meer dan 10 jaar ervaring in hun specialisatie, zowel op nationale als internationale dossiers. Zij combineren de expertise en de gedrevenheid van de grote kantoren met een zeer persoonlijke en klantgerichte aanpak.

De expertise van het kantoor wordt ook internationaal erkend. Adhemar Law werd omwille van zijn uitgesproken expertise en ervaring in ruimtelijke ordening en milieurecht opgenomen in Legal 500 onder “Environment” en zo gepositioneerd tussen de grote internationale kantoren.